Certifikohu si Ekspert i Imazhit të Punëdhënësit!

Akademia e Imazhit të Punëdhënësit
Trajnim ONLINE

Dua të di më shumë.
Fillon në 27 Tetor 2021
9 javë 5 module

Si të tërhiqni talentet më të mira përpara konkurentit?

Ky është problemi me të cilin përballen profesionistët e burimeve njerëzore në vend dhe në gjithë botën. Për fat të keq shumica e tyre nuk kanë ide se çfarë të bëjnë në lidhje me të. Pa patur imazhin e duhur është e vështirë - dhe e shtrenjtë - të tërheqësh talentin më të mirë. Ju përpiqeni të zgjidhni talentin e vërtetë por vazhdoni të mos i shpëtoni performancës zhgënjyese dhe qarkullimit të lartë të personelit. Duke vënë re një kuriozitet në rritje në drejtim të Imazhit të Punëdhënësit midis specialistëve të Burimeve Njerëzore dhe duke qenë gjithnjë e vëmendhshme ndaj risive dhe praktikave më të fundit duapune.com u bashkua me Universum për të sjellë Akademinë e Imazhit të Punëdhënësit në Shqipëri. Tani edhe ju mund të keni mundësinë të mësoni gjithçka që duhet të dini në këtë fushë dhe të jeni të certifikuar si Ekspert i Imazhit të Punëdhënësit.

Certifikatë Online si Ekspert i Imazhit të Punëdhënësit

Kjo akademi përcakton standardin global në çertifikimin e imazhit të punëdhënësit.
Janë çertifikuar mbi 1000 pjesëmarrës, përfshirë këtu disa nga punëdhënësit më të mëdhenj në botë. Kursi zhvillohet nga ekspertë të pajisur me mjetet, trendet dhe njohuritë praktike më të azhurnuara brenda fushës së imazhit të punëdhënësit. Pavarësisht nëse jeni i ri në fushën e imazhit të punëdhënësit, jeni pronar i biznesit ose një profesionist i burimeve njerëzore që kërkon të rritë aftësitë, ky program online do të jetë shumë i përshtatshëm për ju që të avanconi njohuritë e imazhit të punëdhënësit tuaj. Filloni udhëtimin tuaj si ekpert i imazhit të punëdhënësit sot.

SHKARKO BROSHURËN SHKARKO SYLLABUS

Trajnim Online krejtësisht fleksibël.

Kur të keni përfunduar trajnimin, ju do të keni një çertifikatë unike, duke ju dhënë kualifikimin më të lartë të vlerësuar në botë në fushën e Imazhit të Punëdhënësit.
Fleksibilitet
Hyr në klasë online kurdo dhe ngado. E vendos ti.
Mbështetje online
Do të keni mbështetje dhe feedback online nga skuadra e instruktorëve dhe ekpertët e fushës në çdo kohë.
Alumni Network
Ju do të lidheni me mbi 1000 kolegë profesionistë ndërkombëtarë, Alumni, një burim unik i ndarjes së njohurive.
Certifikatë e njohur globalisht
Në përfundim të akademisë ju do të pajiseni me certifikatë dhe distinktiv dixhital.

Për kë është kjo akademi?

Nëse jeni profesionist i tërheqjes së talenteve, burimeve njerëzore, komunikimeve ose imazhit të punëdhënësit, ky trajnim është për ju. Nuk ka rëndësi nëse kompania juaj është një firmë e vogël apo një korporatë e madhe shumëkombëshe me zyra në të gjithë botën. Aftësitë që do të mësoni mund të zbatohen në çdo situatë ku duhet të tërhiqni talentin më të mirë në organizatën tuaj.
Pra, nëse i përkisni ndonjë prej roleve të mëposhtme të punës, ky trajnim do të jetë i vlefshëm për ju

 • Specialistëve të Imazhit të Punëdhënësit
 • Menaxherëve të Imazhit të Punëdhënësit
 • Drejtorëve të BNJ
 • Menaxherëve të BNJ
 • Gjeneralistëve të BNj
 • Menaxherëve të Talenteve
 • Menaxherëve të Komunikimit
 • Profesionistëve të Marketingut
 • Rekrutuesve

4 Arsye pse duhet të ndiqni këtë akademi

Të jeni në gjendje të jepni rezultatet më të mira në kompaninë dhe karrierën tuaj.

 • Ju do të mësoni se si të krijoni një “Value Proposition” që ju ndihmon të tërhiqni, punësoni dhe mbani talentin më të mire në kompaninë/organizatën tuaj.
 • Gjatë kursit do të keni mundësinë të njiheni me raste studimi në jetën reale nga industry të ndryshme, duke ju mundësuar që të rritni aftësitë tuaja dhe të trajtoni me vetbesim çdo sfidë.
 • Ju do të zhvilloni aftësitë kritike për të ndërtuar, vendosur dhe përmirësuar procesin e tërheqjes së talenteve.
 • Do te pajiseni me strategjitë e duhura, mjetet dhe njohuritë që ju nevojiten për të bërë një ndikim pozitiv në kompaninë tuaj dhe për të përparuar karrierën tuaj në një niveli tjetër.
Rezervo vendin tënd
Moduli 1

PSE DUHET NDJEKUR AKADEMIA E IMAZHIT TË PUNËDHËNËSIT

Ky modul do t'ju japë një kuptim të vlerës së imazhit të punëdhënësit dhe hapave kryesorë që duhet të ndërmerrni për të krijuar një themel të fortë për strategjinë e imazhit tuaj të punëdhënësit.
Ju do të mësoni se si të:

 • përafroni imazhin e punëdhënësit me objektiva më të gjërë organizativë
 • identifikoni audiencat tuaja kryesore të synuara
 • rishikoni statusin aktual të imazhit tuaj të punëdhënësit.
Moduli 2

NDËRTIMI I STRATEGJISË

Ky modul do t'ju ndihmojë të identifikoni dhe zhvilloni një strategji që do të ndërtojë një imazh më të fortë të punëdhënësit dhe do të ofrojë në mënyrë më efektive nevojat kryesore të talentit të organizatës suaj.
Ju do të mësoni se si të:

 • përcaktoni objektivat tuaja kryesore strategjike dhe indikatorët e performances KPI
 • ndërtoni një rast të fortë biznesi për investimet e imazhit të punëdhënësit
 • zhvilloni një “value proposition” efektiv të punëdhënësit.
Moduli 3

TREGONI HISTORINË TUAJ

Ky modul do t'ju ndihmojë të komunikoni mesazhin e duhur për njerëzit e duhur përmes mediave të duhura.
Ju do të mësoni se si të:

 • vendosni identitetin e duhur vizual për markën tuaj të punëdhënësit
 • zhvilloni një plan efektiv të imazhit të punëdhënësit
Moduli 4

MATJA E REZULTATEVE

Ky modul do t’ju tregojë se si të komunikoni dhe mbështeteni tek ekipi i “Employer Branding”, të cilë do t’ju ndihmojnë të përqendroheni në arritjen e rezultateve të organizatës suaj për të dhënë përvojën e duhur dhe në fund të fundit të matni suksesin tuaj.
Ju do të mësoni se si të:

 • raportoni për aksionerët
 • ushtroheni për ngritjen e imazhit të punëdhënësit
 • vlerësoni dhe zhvilloni strategjinë tuaj.
Moduli 5

PRAKTIKONI NJOHURITË E REJA

Filloni të përdorni njohuritë dhe mjetet që keni marrë gjatë kursit. Moduli i fundit është një rast studimi i vërtetë, ku ju aplikoni njohuritë, mjetet dhe strukturën tuaj në një ushtrim përfundimtar.

 • ushtrimi përfundimtar për diplomimin e akademisë
 • prezantim gjatë një uebinari interaktiv
 • vlerësime nga specialistët e imazhit të punëdhënësit me përvojë.

Për pyetje mund të na kontaktoni:

Dritan Mezini
+355 69 207 7847
[email protected]

Eljana Mete
+355 69 203 1583
[email protected]